Romijn Acrobatics

Acrobatiek in Bedrijf

Bedrijfsvoering is acrobatiek

Samenwerken, vertrouwen, een sprong in het diepe wagen… Opmerkelijk hoe groot de overeenkomst met bedrijfsvoering is!

Belangrijke aspecten van bedrijfsvoering zijn: Inzicht, inventiviteit, kennis, vertrouwen in- en bouwen op elkaar en doorzettingsvermogen. De overeenkomst met de mentaliteit van topsporters binnen de acrobatische gymnastiek is opvallend groot. Het is dan ook zeer goed mogelijk om bijvoorbeeld de jaarlijkse bedrijfspresentatie visueel te laten ondersteunen door een team acrobaten.

Fuseren

Een ondernemer begint met veel enthousiasme aan een samenwerking en merkt gaandeweg dat het hard werken is en dat het veel vraagt om succesvol te blijven. Om dit te bereiken moet hij: Plannen uitdenken, zoeken naar balans, soms een sprong in het diepe wagen, flexibel zijn, een stevige basis hebben om de hoogte in te kunnen, een krachtige bedrijfsuitstraling nastreven, risico’s nemen, vertrouwen hebben, snel kunnen reageren, enzovoort. Deze begrippen kunnen door middel van acrobatiek levendig worden uitgebeeld terwijl u uw speech houdt.

Een ander voorbeeld:

Nieuwbouw

De plannen zijn gesmeed, het ontwerp is gemaakt, het akkoord is gegeven… nu start het bouwen. Op naar de eerste paal! Een drukke periode breekt aan. Je moet op alle betrokken partijen kunnen bouwen. Er zijn weinig manieren hoe u dit nog indrukwekkender kan vertellen dan met gracieuze acrobatiek, uitgevoerd door topacrobaten die uitbeelden wat u verteld. Uw speech wordt meer dan alleen woorden en komt echt tot leven! Acrobatiek is het antwoord!

Koning Abelsingel 4
8262 VB Kampen
T 06-21818557
E info@romijnacrobatics.nl