Romijn Acrobatics

Verenigingen

Acrobatiek lessen voor verenigingen.

workshopmilitNiet alleen voor gymnastiek verenigingen, ook voor bijvoorbeeld voetbalverenigingen kan een workshop acrobatiek een leuke afwisseling, maar zeker ook een eye-opener zijn. Doordat acrobatiek een perfecte spiegel voor gedrag is leent het zich bijzonder goed voor het analyseren van teamgedrag. Hoe wordt er samen gewerkt? Hoe wordt er onderling overlegd? Wie neemt de leiding en wie is afwachtend? Daarnaast is het een leuke afwisseling voor de gewone trainingen door de hoge fun factor en laagdrempelige succeservaring.

Romijn Acrobatics verzorgt korte of langere workshops in acrobatiek waarbij samenwerking de boventoon voert: Vertrouwen op de ander, open communiceren, aandacht hebben voor de ander, jezelf profileren, elkaars kracht gebruiken, veiligheid creeren, timing, je laten helpen, je afhankelijk op durven stellen. Het zijn essentiele componenten van samenwerking. Je kunt er lang over praten, maar de enige manier om goed te leren samenwerken is het aan den lijve te ondervinden en te leren van de ander.

Romijn Acrobatics wordt vaak door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) ingezet om workshops te geven voor velerlei doelgroepen, waaronder het leger, trainers in opleiding maar ook kennismakingsworkshops.

 

groepAcrobatiek binnen gymnastiekverenigingen.

Romijn Acrobatics levert reeds vele jaren ondersteuning aan het Nederlandse verenigingsleven in de vorm van coaching, gasttrainingen of workshops. Ook worden we vaak ingezet door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) om trainers op te leiden en lesmateriaal te ontwikkelen. Op die manier is Romijn Acrobatics ook nauw betrokken bij het verspreiden van het “acrobatiek virus” in Nederland. Er zijn goede contacten met andere topcoaches in vrijwel heel de wereld. Doordat we regelmatig onze kennis met elkaar delen, blijven we goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, trends en technieken binnen de acrobatiek.

Graag denken wij mee met besturen, leiding en andere betrokkenen binnen een vereniging om de acrobatieklessen te initieren, integreren of professionaliseren.

Koning Abelsingel 4
8262 VB Kampen
T 06-21818557
E info@romijnacrobatics.nl