Romijn Acrobatics

Workshop op hoog niveau

Kennis delen op internationaal niveau

NeilBegin januari 2013 werd de Nederlandse acrobatiek wereld vereert met hoog bezoek. Neil Griffiths, die als sporter wereldkampioen bij de mix-paren werd maar ook als trainer verscheidene wereld- en Europese kampioenen voortbracht.
Al een aantal jaren was er behoefte aan een workshop op internationaal niveau op Nederlandse bodem. Deze behoefte werd bevredigd door een 5 daagse workshop voor de trainers in Den Bosch waarbij meegebrachte gymnasten deel konden nemen aan de intensieve trainingen. De organisatie lag in handen van de landelijke technische commissie acrobatische gymnastiek van de KNGU die deze taak met verve heeft volbracht.

Neil heeft ons laten proeven van zijn trainingsmethodes en heeft daarbij ook de visie van de Nederlandse trainers aangehoord. We hebben enorm veel geleerd over rekmethodes, mentale instelling en effectief trainen.

Romijn Acrobatics kreeg van Neil Griffiths een bijzondere compliment: ” Jullie zijn op de goede weg, technisch ziet het er goed uit “. De tip die we meekregen: ” De hoeveelheden en intensiteit van de trainingen opschroeven ”

Al met al een verrijkende en bijzondere ervaring met als eindconclusie:” The biggest muscle to train is the brain! “

Koning Abelsingel 4
8262 VB Kampen
T 06-21818557
E info@romijnacrobatics.nl